Lasertel-Производител на лазерни глави

Под капака се намира диодна глава на Lasertel. Той  е добре познат американски производител, който е конструирал най-мощния диоден лазер в света. Лазерът Gigawatt на Lasertel е 100 000 пъти по-ярък от слънцето. Lasertel се специализира в производството на лазерни системи за отбраната, автомобилостроенето и естетичната индустрия.

Три спектърния лазер Multipilus Titan  използва 3 различни вида лазерни барове от Lasertel, което прави неговата глава  максимално ефективна, способна да премахне с хирургическа точност различните типове косми. Супер бърз, супер точен в своя спектър, но също така и супер мощен.

Z-MAX- Ледено охлаждане

Вграденото в главата супер мощно охлаждане на японската фирма Z-MAX прави възможно излъчването на хиляди ватове лазерна енергия да бъде на практика безболезнено. Z-MAX специално разработва мощен охлаждащ елемент от 90 вата. Така огромната глава на Multipilus Titan доставя  -5°C на голяма дълбочина.

Xylem - двойно охлаждане

Добре известната марка XYLEM UK разработва системата FLOJET, която охлажда апаратурата и филтрира водата. Мощните лазерни диоди на Lasertel се нуждаят от охлаждане с филтрирана вода. Системата за вътрешна филтрация на XYLEM поддържа лазерната глава в безопасна температура и лазерът може да работи години без да спира. Това показва, че Multipilus, не само може да работи 24/7, той е създаден за това.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search